Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak



Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere etapı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Public muvasala belirleyicisi ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere adımı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Kalıtım: Object sınıfı, C# dilindeki bütün öteki sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir dershane oluştururken özel bir çizgi derslik belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

C# Terbiye Seti sayfasındaki OOP başlangıçlığı altında arz alan tüm dersleri yürekermiş biricik bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde basıcı ki github üzerinden paylaşacağım.

Bileğmedarımaişettiriciyi required bir özellikte bile kullanabilir ve çağıranların özelliğin ilk kıymetini ayarlamak karınin nesne başlangıçlatıcı

Bu alanda veya gayrı bir alanda, benim ve öbür yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz manaına gelmemektedir.

Bildiğiniz üzere new işletmenü classlarda kullanıldığı dem müteallik classtan bir nesne dilek edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında koruma edilmektedir.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını katkısızlar.

Person derslikından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor olumsuz takdirde kusur allıkırız.

Bir müessis metot, sınıf adıyla aynı ada malik, public olarak erişilebilir bir C# Object Kullanımı dokumadadır. Parametre alıntı zorunluluğu yoktur.

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir kullanım vadiına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın zemin taşıdır. İşte C# Object tasarrufının temelı örnek alanları:

Daha sonrasında bu fonksiyonları kullanarak kıraat ve dolak yapabiliriz. Temel program içinde bu fonksiyonlar bayağıdaki şekilde kullanılabilir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara ehil olmasını sağlamlıyoruz. Vesair bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *